Menu

Tiskanje fotografij

Ne pustite, da se vam fotografije kopičijo na vaših mobilnih napravah in računalnikih. Spomine ohranite z natisnjenimi fotografijami, ki jih lahko zložite v album ali vstavite v okvir.

Fotografije lahko izbere doma in izbor prinesete na USB ključku ali pošljete preko spletnih programov za pošiljanje datotek (wetransfer, dropbox). Druga možnost je, da se oglasite pri nas in fotografije izberete s programom v našem studiu. Tretja možnost pa je mobilna aplikacija Mobile Photo Kiosk, ki si jo prenesete na vašo mobilno napravo (android ali ios) in prek nje izberete in oddate naročilo za tisk fotografij. Izbirate lahko med različnimi standardnimi formati in dvema materialoma – saten in sijaj.

Vsako fotografijo barvno in svetlostno popravimo in dodamo ostrino, v kolikor pa fotografije obdelujete sami, nas na to opozorite.
Za tiste, ki prisegate na analogni fotoaparat, lahko pri nas oddate film v razvijanje in vam prav tako izdelamo fotografije.

  • Tiskanje fotografij

 

Fotografije natisnemo tudi v poljubnih formatih do širine 112 cm na različne materiale (platno, fine-art, …). Tako lahko izdelamo razne foto voščilnice, vabila, zahvale ali pa velike posterje v foto-kvaliteti.