Menu

Category : Storitve

V studiu ali v naravi radi ujamemo čudovite fotografije vaše družine, posnetke s prvo torto, s hišnimi ljubljenčki, glasbenimi inštrumenti. Končni izdelek je trajen spomin, ki krasi stene vašega doma. Lahko pa nastane fotografija, s katero predstavite sebe ali podjetje.

 

Povezava: Galerija: Portret

Predstavite svoje izdelke. Posnamemo kakovostne fotografije za predstavitev vaših izdelkov na spletu ali za tisk (katalogi, prospekti, plakati). Izkušeni smo tako v fotografiranju manjših predmetov v našem studiu, kot tudi večjih, za katere postavimo studio na terenu.

 

Povezava: Galerija: Tehnična fotografija

Pri poročnem fotografiranju prisegamo na osebni pristop. Vsak poročni dan je enkraten, zato prisluhnemo zaročencema in se poskušamo prilagoditi njunim željam. Ker se na ta dan zgodi veliko stvari, je potreben dober predhoden dogovor. Pari so povabljeni v naš studio, kjer si lahko ogledajo primere naših poročnih izdelkov in dobijo občutek, kaj lahko pričakujejo.

Velik poudarek damo končnim izdelkom, predvsem našim ročno izdelanim fotoknjigam, zloženkam in poročnemu portretu, saj so to trajni izdelki, ki vas bodo spominjali na najlepši dan. Z vajinimi fotografijami lahko izdelamo tudi vabila, zahvale in druge spominske izdelke (foto lonček, magnetek, sestavljanka).

 

Povezava: Galerija: Poroke
Povezava: Storitve: Fotoknjige

Ohranite lepe spomine na vaše posebne dogodke s fotografijo. Z veseljem bomo z vami pri pomembnih družinskih trenutkih, poslovnih zabavah ali kulturnih prireditvah. Iz vseh posnetih fotografij naredimo skrben izbor, najlepše in najpomembnejše pa lahko predstavimo s fotoknjigo, zloženko ali klasičnim foto albumom.

Ne pozabite pred dopustom preveriti veljavnost vaših osebnih dokumentov. Izdelamo vam fotografije in elektronsko potrdilo, s katerimi lahko na upravni enoti izdelate osebno izkaznico, potni list ali vozniško dovoljenje. Po dogovoru lahko opravimo fotografiranje za dokumente tudi na domu.

 

Uradne ure upravne enote Cerknica:
http://www.upravneenote.gov.si/cerknica/uradne_ure_in_splosne_informacije/

Uporabnikom fotoaparatov z možnostjo fotografiranja v surovi RAW datoteki omogočamo obdelavo in konverzijo v JPG ali TIF format.

RAW datoteka je neobdelan podatek, ki ga zajame senzor. Računalniška obdelava datoteke omogoča izenačevanje beline (WB), spreminjanje osvetlitve (EV vrednost), prav tako imamo več možnosti pri dodajanju ostrine ter odpravljanju šuma kot pri stisnjeni datoteki JPG.

  • Obdelava fotografij

Stare fotografije digitaliziramo ter tako ohranimo podatek. Fotografije, ki jih je načel zob časa ali so bile mehansko poškodovane, obnovimo in tako dobijo novo vrednost. Na izbiro je tiskanje na različne materiale, ki ohranjajo videz stare fotografije.

  • Obnova starih fotografij

Ne pustite, da se vam fotografije kopičijo na vaših mobilnih napravah in računalnikih. Spomine ohranite z natisnjenimi fotografijami, ki jih lahko zložite v album ali vstavite v okvir.

Fotografije lahko izbere doma in izbor prinesete na USB ključku ali pošljete preko spletnih programov za pošiljanje datotek (wetransfer, dropbox). Druga možnost je, da se oglasite pri nas in fotografije izberete s programom v našem studiu. Tretja možnost pa je mobilna aplikacija Mobile Photo Kiosk, ki si jo prenesete na vašo mobilno napravo (android ali ios) in prek nje izberete in oddate naročilo za tisk fotografij. Izbirate lahko med različnimi standardnimi formati in dvema materialoma – saten in sijaj.

Vsako fotografijo barvno in svetlostno popravimo in dodamo ostrino, v kolikor pa fotografije obdelujete sami, nas na to opozorite.
Za tiste, ki prisegate na analogni fotoaparat, lahko pri nas oddate film v razvijanje in vam prav tako izdelamo fotografije.

  • Tiskanje fotografij

 

Fotografije natisnemo tudi v poljubnih formatih do širine 112 cm na različne materiale (platno, fine-art, …). Tako lahko izdelamo razne foto voščilnice, vabila, zahvale ali pa velike posterje v foto-kvaliteti.

Piko na i k vašim fotografijam bo dodal po meri narejen okvir. Izbira je velika – najrazličnejše barve, širine in oblike lesenih ali aluminijastih letvic, paspartuji, navadna, matirana ali antirefleksna stekla z UV zaščito, plastifikacija ter ostali estetski in zaščitni dodatki k fotografiji. Skupaj bomo izbrali najprimernejšo kombinacijo.

Poleg fotografij okvirjamo platna, umetniška dela, čipke, gobeline, sestavljanke in različne predmete.
Za hitre in enostavne rešitve pa imamo tudi veliko izbiro okvirjev standardnih dimenzij.

  • Okvirjanje
  • Razrez lesenih in aluminijastih letvic

Prav posebno pozornost dajemo našim ročno izdelanim fotoknjigam. Vaše fotografije uredimo, postavimo v smiselno zgodbo in vam tako pripravljene strani pošljemo v potrditev. Nato pa sledi tiskanje ter izdelava fotoknjige. Izberete lahko format fotoknjige, material strani (sijaj, saten, mat) in barvo platnic. Nastal bo lep in trajen izdelek, ki ga boste z veseljem pokazali prijateljem.

 

Povezava: Poročna foto knjiga