Menu

Category : Novice

Vaše naročilo lahko enostavno oddate preko spletne aplikacije Mobile Photo Kiosk.

Prej mobilna aplikacija Mobile Photo Kiosk se je preselila na splet in sedaj omogoča naročanje fotografij in drugih izdelkov tako preko mobilnega telefona kot preko računalnika.

 

Prisrčno vabljeni na otvoritev razstave “70 let Foto Žnidaršič Cerknica” v Knjižnici Cerknica, 9. novembra 2023, ob 18. uri.

Razstava bo odprta na ogled od 9. 11. do 9. 12. 2023 v delovnem času Knjižnice Cerknica (vsak dan od 10. do 19. ure in ob sobotah od 8. do 13. ure).

Fotografiranje prvošolcev na prvi šolski dan

Jutri bo za prvošolce pomemben dan, saj si bodo prvič nadeli šolsko torbo in pogumno prestopili prag osnovne šole. Vabljeni, da se na ta dan ustavite še v ateljeju Foto Žnidaršič na fotografiranju prvošolcev in tako spomin na prvi šolski dan za vedno ohranite še na fotografijah. Prvošolce in njihove starše bomo fotografirali pred ateljejem Foto Žnidaršič, in sicer zjutraj pred poukom (8.00 – 9.00) ali pa kasneje po pouku (11.00 – 13.00).

Okvirjanje Foto Žnidaršič: okvirimo tudi predmete!

Okvirjanje je ena naših najljubših dejavnosti. Vašim fotografijam, umetniškim delom ali predmetom radi izberemo najboljšo kombinacijo okvirja, predvsem pa vedno poskrbimo za natančno in kvalitetno izdelavo.

Karneval Coprniško zmajevanje

Pustni čas je mimo, zimo smo odgnali. Na povezavi pa nekaj utrinkov iz nedeljskega Coprniškega zmajevanja. https://www.foto-znidarsic.si/karneval-2023-coprnisko-zmajevanje/

FotoBut

To nedeljo, 19. 2. 2023, vabimo vse maškare na fotografiranje v “FotoBut” pri Foto Žnidaršič!

Voščilo 2022

Vsem našim strankam se zahvaljujemo za zaupanje in vas vabimo tudi v letu 2023 v naš atelje Foto Žnidaršič!  

Koledar za 2023 z vašimi fotografijami

Izberite svoje najljubše fotografije in pripravimo vam čisto vaš koledar!  

Portretno fotografiranje

Prihaja december in prazniki, ko obdarujemo naše najbližje. Čudovito darilo bodo izdelki z družinskimi fotografijami iz našega ateljeja.

Vabimo vas, da obiščete naš atelje in se fotografirate za osebne dokumente. Naročanje ni potrebno, fotografirate se lahko kadarkoli med našim delovnim časom. Izdelamo vam komplet fotografij in potrdilo o elektronski fotografiji, s katerim lahko na upravni enoti izdelate osebno izkaznico, potni list ali vozniško dovoljenje.