Menu

Pravila in pogoji

V podjetju Foto Žnidaršič spoštujemo vašo pravico do zasebnosti in stremimo k najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov.

Želimo vas seznaniti, da kot upravljavec z vašimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno ter v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter v skladu s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Zavezujemo se, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko aplikacije, uporabljeni v skladu s to Izjavo o varstvu osebnih podatkov, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Ta izjava je sestavni del privolitve, ki ste nam jo podali v zvezi z obdelovanjem vaših osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali preko spleta.

1. Katere moje osebne podatke zbirate?

• ime, priimek
• telefonska številka
• elektronski naslov
• fotografije, poslane prek aplikacije
• vaš osebni naslov v primeru pošiljanja prek pošte

2. S kakšnim namenom zbirate moje osebne podatke?

Vaše osebne podatke zbiramo za obdelavo vašega naročila, za izdelavo naročenih izdelkov in za obveščanje, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

V primeru, da ste sprejeli možnost naših obvestil, zbiramo vaše ime, priimek in elektronski naslov tudi z namenom obveščanja o naši ponudbi po elektronski pošti.

3. Ali boste moje osebne podatke posredovali tretjim osebam?

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, ampak bodo shranjeni izključno v našem sistemu.

4. Kako dolgo hranite moje osebne podatke?

Vaše osebne podatke hranimo do prevzema vašega naročila.

V primeru, da ste sprejeli možnost naših obvestil, hranimo vaše ime, priimek in elektronski naslov, če bi se želeli odjaviti od obvestil, lahko to storite preko elektronske pošte.